Onze skateroute hebben we lichtjes aangepast! Dit omdat we een slaapplaats aangeboden kregen in Maassluis, dicht bij Vlaardingen! Dus op dag 3 gaan wij van Dordrecht naar Vlaardingen, waarna we de volgende dag als eindbestemming Leiden zullen hebben!

In Dordrecht hebben we overigens ook een slaapplaats aangeboden gekregen, en wel door het Stayokay Hostel Dordrecht! Dit hostel ligt in de mooie natuur van het Dordtse Biesbosch, wat ons een skatetocht door een prachtige omgeving oplevert! Bovendien hebben we 's avonds de gezelligheid van het hostel, met onder andere een biljarttafel, dus dat belooft zeker veel sfeer. Dankjewel Stayokay Hostel, voor jullie steun voor ons project.
Er is bovendien een kansje dat er een cameraploeg aanwezig zal zijn in Dordrecht, bij het Stayokay Hostel, en wel van RTV Rijnmond. Heel heel misschien zou Hart van Nederland ook nog kunnen komen, maar dat zal allemaal nog even afwachten zijn.
Laten we hopen dat we op deze manier nog wat media-aandacht kunnen krijgen. Het zou natuurlijk helemaal super zijn, als we onder het grotere publiek ook wat naambekendheid krijgen.

We houden jullie op de hoogte!

Tot het volgende berichtje weer.
Groetjes, wij



Leave a Reply.